FŐOLDAL » A Trakisról

A Trakisról

A TRAKIS Nagykőrös Kft. Nagykőrösön, Budapesttől kb. 100 km-re Cegléd és Kecskemét között található.

1991-ben alakult, 100 %-os magyar tulajdonban, a Transzformátor és Hegesztőgépgyártó Szövetkezet telephelyén. Átvette annak termékeit, gyártóeszközeit és dolgozóinak egy részét.

Cégünk fő profilja a hegesztéstechnika, és hegesztőgépgyártás a tervezéstől a kivitelezésig. Gyártunk védőgázas hegesztőgépeket, ívhegesztőgépeket, plazmavágót, huzalelőtolót, AC/DC tápegységeket. Az általunk gyártott transzformátorok ismertté tették a vállalatot az egész országban. Mindezek mellett foglalkozunk fémmegmunkálással, lemezmegmunkálással, tekercseléssel, élhajlítással, hegesztéssel, szinterezéssel, lakatosipari termékek megmunkálásával és egyéb, cégünk profiljába illő bérmunkával is.

A TRAKIS Nagykőrös Kft. jelentős mértékben exportál hegesztőgépeket a világ minden tájára vevőink megelégedésére. Belföldön egyedi transzformátorok tervezésével, tekercselésével, és gyártásával tettük magunkat ismertté. Kül- és belföldi partnereinktől rendszeresen érkeznek újabb és újabb igények kivitelezésre, mûszaki módosításokra vonatkozóan.

A berendezések paramétereinek dokumentálása maximális pontossággal történik. A technikai fejlődés fázisait folyamatosan figyelemmel kísérjük, a beépítésre kerülő alkatrészeknél a legfontosabb elvárás a kiváló minőség és a vevői elégedettség. Így egy-egy módosítás iránti igény kielégítését a legrövidebb határidőn belül el tudjuk végezni.

Újdonságaink bevezetését minden részletre kiterjedő piackutatás előzi meg. Ennek szerves része úgy bel, mint külföldön kiállításokon való megjelenésünk (Például Budapesten a Mach-Tech, Németországban a Schweissen und Schneiden). A bemutatókon felmerülő észrevételek, igények, vevői visszajelzések alapján alakul ki a termék arculata, mûszaki jellemzője. Jól képzett szakemberek gondoskodnak arról, hogy az új gép, gépcsalád széles körben ismertté váljon.

Jelenlegi vevőkörünk megtartása és bővítése érdekében elengedhetetlen termékeink színvonalának rendszeres felülvizsgálata, javítása, újítása. Népszerû szériatermékeink és új berendezéseink minőségére egyaránt jellemző a százalékosan elenyésző reklamáció és garanciális javítás. Természetesen biztosítjuk vevőink számára a teljes szervizhátteret, nemcsak az általunk gyártott és forgalmazott termékeket, hanem az egykori szövetkezet által gyártott és értékesített termékeket is ellátjuk alkatrészekkel.

Cégünk joggal büszke megrendelőink bizalmára és elégedettségére, melynek folyamatos növelése legfontosabb célunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését termékeink iránt, kérjük éljen az alkalommal és kérjen részletesebb információs anyagokat gyártmányainkról. Cégünk profiljába illeszkedő feladatainak ismeretében készek vagyunk a legkedvezőbb mûszaki és pénzügyi ajánlatot az Ön részére kidolgozni.